Veelgestelde vragen

Ja. Voor jou is het echt gratis. Het is namelijk zo dat wij een vergoeding krijgen van de overheid als we jouw boete met succes aanvechten. Hoe dat precies werkt, lees je hier. 

Vechten we je boete zonder succes aan, dan rekenen we ook geen kosten.

Wanneer wij jouw boete met succes aanvechten, moet de overheid jou een vergoeding betalen voor de kosten van rechtsbijstand. Wij maken aanspraak op die vergoeding. Wij krijgen dus alleen betaald wanneer we jouw zaak met succes afronden. Winnen we niet, dan verdienen we niets.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvechten van verkeersboetes. Wij weten daarom precies waar in jouw zaak wel (of juist geen) kansen liggen. 

Je bent er daardoor van verzekerd dat er deskundig naar jouw zaak wordt gekeken, terwijl jij er zelf nauwelijks werk aan hebt. Het indienen van de boete kost slechts enkele seconden.

Ja dat kunnen we zeker. Dien in dat geval de beslissing van de officier van justitie in via ‘Boete indienen’ en geef even aan dat er al een beslissing is genomen.

Ons uploadformulier heeft wel eens een slechte dag, maar wij gelukkig niet ;-).

Stuur even een mailtje naar contact@bezwaartegenverkeersboetes.nl of een appje naar +31 (0)6 44 99 10 90 en we helpen je graag verder.

Dat hangt ervan af. Is het een zaak bij de officier van justitie, dan kan het soms wel langer dan een half jaar duren voordat er een beslissing is. Een gemeente moet een beslissing nemen binnen het kalenderjaar waarin de boete is opgelegd. Dat kan dus ook best even duren. Zaken bij de rechtbank duren vaak ook een half jaar tot een jaar.

Het kan dus even duren voordat je iets hoort. Helaas ligt dat buiten onze macht. Wij doen er uiteraard alles aan om je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Wanneer er iets bekend is over je zaak, hoor je dat meteen van ons!

Nee, wij behandelen geen strafbeschikkingen. Via onze online samenwerkingspartner Eersterechtshulp.nl kunt u eenvoudig online verzet instellen tegen een strafbeschikking.

Laat je boete door ons aanvechten!