Dé specialist in verkeersboetes

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten!

Mijn naam is mr. I.N.D.J. (Indy) Rissema en nadat ik in 2018 mijn rechtenstudie afrondde, ben ik Bezwaartegenverkeersboetes.nl begonnen. Sindsdien help ik jaarlijks duizenden mensen met het aanvechten van hun verkeersboete. Dat vind ik een waanzinnige eer.

Hoe is het allemaal begonnen?

Tijdens mijn studie liep ik stage bij de Rechtbank Rotterdam. Daar behandelde ik onder andere verkeersboetezaken. Ik kwam er daar achter dat ik het recht op het gebied van verkeersboetes heel interessant vind. Wat me vooral aanspreekt is dat het hele alledaagse zaken zijn, waar iedereen mee te maken kan krijgen, maar dat er geregeld toch hele interessante juridische vragen in dit soort zaken schuilgaan.

Ik was dan ook enorm blij dat ik na mijn stage bij de rechtbank kon blijven werken. Dat deed ik tot het einde van mijn studie. In die tijd heb ik als griffier tientallen zittingen op het gebied van verkeersboetes bijgewoond en misschien wel duizenden zaken behandeld. Het werken bij de Rechtbank Rotterdam was, nu ik er zo op terugkijk, een van de meest leerzame ervaringen tijdens mijn studie.

In mijn werk bij de rechtbank merkte ik steeds vaker dat ik wilde ‘meedoen’. Ik zat tijdens de zittingen op het puntje van mijn stoel. Ik merkte dat ik mensen wilde helpen. Mij viel namelijk op dat mensen die zelf proberen om hun boete aan te vechten zomaar in een juridische procedure belanden, terwijl ze niet goed weten wat hun rechten zijn. Na mijn studie besloot ik daarom om Bezwaartegenverkeersboetes.nl op te richten.

Duizenden mensen bijgestaan tot 2024

Tot 2024 hebben wij jaarlijks duizenden mensen kosteloos bijgestaan in bezwaar- en beroepsprocedures.

We hebben voor heel veel klanten successen weten te boeken en belangrijke uitspraken uitgelokt. Een aantal voorbeelden:

 

Door een wetswijziging kunnen wij helaas geen winst meer maken wanneer we mensen kosteloos bijstaan bij het aanvechten van een verkeersboete en hebben we deze praktijk moeten staken.

Vanaf 2024: online hulp bij het aantekenen bezwaar

We hebben onze dienstverlening in een nieuw jasje gestoken. Waar je ons eerst kon inschakelen om namens jou bezwaar aan te tekenen, hebben we nu verschillende generatoren gebouwd die je bij helpen bij het opstellen van een bezwaarschrift. De specialistische kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan is daardoor voor iedereen beschikbaar. Uiteraard worden de generatoren aangepast als er ontwikkelingen in wetgeving of rechtspraak zijn.

Mijn missie: Nederland rechtvaardiger maken!

Met Bezwaartegenverkeersboetes.nl streef ik ernaar om Nederland rechtvaardiger te maken. Dat doen we door kwalitatieve juridische diensten voor iedereen bereikbaar te maken, maar ook door kennis te delen via deze website.

Als burger, zonder enige juridische achtergrond, kan het knap lastig zijn om je boete met succes aan te vechten. Doordat de overheid meer informatie en kennis heeft, sta je dan eigenlijk al 3 – 0 achter. Door onze gespecialiseerde kennis wordt die achterstand weggenomen en is jouw kans op succes groter.

Ik hoop iets van je te horen!

Wil je een boete aanvechten? Schakel dan onze hulp in!

Heb je een vraag? Kijk dan even naar onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Schakel onze hulp in!