Ontvangt jouw bedrijf regelmatig verkeersboetes?

Laat geen geld liggen!

Hi, mijn naam is Indy!​

Vijf jaar geleden begon ik, tijdens mijn studie rechten, Bezwaartegenverkeersboetes.nl. Wij helpen mensen kosteloos bij het aanvechten van hun verkeersboete.

In de afgelopen jaren hebben we meer dan tienduizend klanten mogen helpen bij het aanvechten van hun boete. Daar zijn we succesvol in, zoals blijkt uit de reviews over onze dienstverlening (die vind je hieronder). 

Steeds vaker schakelen ook bedrijven onze kosteloze hulp in. Niet zo gek, want een op drie boetes wordt na bezwaar vernietigd. De besparing kan dus behoorlijk oplopen!

Aangezien zakelijke klanten vaak meerdere boetes in een keer bij ons willen indienen, hebben wij voor hen een nieuwe werkwijze in het leven geroepen. Hieronder leg ik je uit hoe dat werkt.

1000 +
Boetes aangevochten
1000 +
Bespaard
1 /5
Beoordeling op Google

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Toestemming geven

Voordat wij een boete namens jou mogen aanvechten, moeten we natuurlijk jouw toestemming hebben om dit te doen.

Stap 2: Boetes indienen via e-mail of Whatsapp

Vervolgens kun je de boetes indienen door deze aan ons toe te sturen. Dat mag via e-mail of Whatsapp. Net wat je zelf prettig vindt.

Stap 3: Wij gaan aan de slag

Wij vechten de boetes voor je aan. Uiteraard hoor je het van ons als de uitkomst in een van jouw zaken bekend is. Wordt een boete vernietigd, dan krijg je het vanzelf geld terug.

Hoe kan dat gratis?

De wet bepaalt dat wanneer je in bezwaar gaat tegen een boete en daardoor blijkt dat de boete onterecht is opgelegd, de overheid de kosten voor een jurist moet vergoeden. Indien wij jouw zaak winnen, betaalt de overheid dus onze vergoeding. Winnen we niet, dan brengen wij geen kosten in rekening. Bezwaartegenverkeersboetes.nl is voor jou daarom helemaal kosteloos.

Jouw voordelen!

Wat zeggen onze (particuliere) klanten?

Harm Rijpstra
Harm Rijpstra
Zeer tevreden en dat kan ook niet anders als de boete vernietigd wordt. Ik raad ze aan bij iedereen die ik ken! Onlangs nog berichten in de media dat overheden vinden dat dit soort bedrijven zorgen voor veel extra werk. Tsja, hoe zou dat komen? Misschien eerst eens kijken naar de kwaliteit van het werk van je BOA's?
Ingrid de Waard
Ingrid de Waard
De bezwaarprocedure tegen de parkeerboete die ik afgelopen februari heb gekregen is keurig afgehandeld en de boete wordt nu door de gemeente vernietigd. Ik ben goed op de hoogte gehouden en hoefde alleen de boete en mijn parkeerticket te mailen voor deze service. De procedure heeft uiteindelijk een half jaar geduurd, maar ik hoefde de boete niet te betalen zolang de procedure liep. Prima dus!
Bob Pieters
Bob Pieters
Onterecht een boeten gekregen voor het vasthouden van een electrisch apparaat. Eigen bezwaarschrift werd afgewezen. Bezwaar tegen verkeersboete door deze organisatie heeft mij goed geholpen. Mijn boete is vernietigt. Bedankt.
Hanya Lyoum
Hanya Lyoum
Mijn verkeers boete is komen te vervallen! Ik wil jullie bedanken voor alle moeite en inspanning.

Kennis maken?

Laat hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking!