Ontvangt jouw bedrijf regelmatig verkeersboetes?

Laat geen geld liggen!

Hi, mijn naam is Indy!​

Vijf jaar geleden begon ik, tijdens mijn studie rechten, Bezwaartegenverkeersboetes.nl. Wij helpen mensen kosteloos bij het aanvechten van hun verkeersboete.

In de afgelopen jaren hebben we meer dan tienduizend klanten mogen helpen bij het aanvechten van hun boete. Daar zijn we succesvol in, zoals blijkt uit de reviews over onze dienstverlening (die vind je hieronder). 

Steeds vaker schakelen ook bedrijven onze kosteloze hulp in. Niet zo gek, want een op drie boetes wordt na bezwaar vernietigd. De besparing kan dus behoorlijk oplopen!

Aangezien zakelijke klanten vaak meerdere boetes in een keer bij ons willen indienen, hebben wij voor hen een nieuwe werkwijze in het leven geroepen. Hieronder leg ik je uit hoe dat werkt.

1000 +
Boetes aangevochten
1000 +
Bespaard
1 /5
Beoordeling op Google

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Toestemming geven

Voordat wij een boete namens jou mogen aanvechten, moeten we natuurlijk jouw toestemming hebben om dit te doen.

Stap 2: Boetes indienen via e-mail of Whatsapp

Vervolgens kun je de boetes indienen door deze aan ons toe te sturen. Dat mag via e-mail of Whatsapp. Net wat je zelf prettig vindt.

Stap 3: Wij gaan aan de slag

Wij vechten de boetes voor je aan. Uiteraard hoor je het van ons als de uitkomst in een van jouw zaken bekend is. Wordt een boete vernietigd, dan krijg je het vanzelf geld terug.

Hoe kan dat gratis?

De wet bepaalt dat wanneer je in bezwaar gaat tegen een boete en daardoor blijkt dat de boete onterecht is opgelegd, de overheid de kosten voor een jurist moet vergoeden. Indien wij jouw zaak winnen, betaalt de overheid dus onze vergoeding. Winnen we niet, dan brengen wij geen kosten in rekening. Bezwaartegenverkeersboetes.nl is voor jou daarom helemaal kosteloos.

Jouw voordelen!

Wat zeggen onze (particuliere) klanten?

Kas Bakx
Kas Bakx
Zo'n twee jaar na mijn boete alsnog door de kantonrechter gelijk gekregen, en hoefde er zelf na de eerste bewijsstukken nooit naar om te kijken. En altijd bereikbaar voor aanvullende vragen. Zeer aan te raden!
Hans Velleman
Hans Velleman
Terecht resultaat, aangezien de gemeente een administratieve vergissing maakte.
Karline Scheer
Karline Scheer
3 jaar na een ingediend bezwaar krijg ik bericht dat de kantonrechter de boete heeft vernietigd. Wat een service dat jullie zo ver gaan in het bezwaarproces. Complimenten!
Martine Franken
Martine Franken
Keurig na indienen een mail ontvangen dat ze er mee aan de gang gaan. Wist dat het enkele maanden kon duren. Had er eigenlijk niet op gehoopt maar kreeg enkele dagen geleden een mail dat de boete is kwijtgescholden en ik mijn geld terug krijg. Inmiddels ook al van formulier van de belasting Gouwe Rijnmond ontvangen voor gegevens. Heb er alle vertrouwen in dat het geld teruggestort wordt. Ben dus heel tevreden.
Henk van den Berg
Henk van den Berg
Fantastisch wat jullie voor mij gedaan hebben,heel hartelijk dank !
Elly en Frans Verwijmeren
Elly en Frans Verwijmeren
Heel goede service. Geweldig kundige afwikkeling.
Geert Van Leuven
Geert Van Leuven
Geheel onterechte boete voor niet handenvrij bellen werd uiteindelijk vernietigd. Knap werk. Dankjewel.
Jorg Nagtegaal
Jorg Nagtegaal
Deze gasten doen echt goed werk! Ze blijven voor je procederen zolang het kan, en door hun heb ik 3 jaar later alsnog 250 euro teruggestort gekregen. TOPPERS zijn het
Caglar Sahbaz
Caglar Sahbaz
Eerlijk en realistisch advies. Bedankt voor jullie betrokkenheid!

Kennis maken?

Laat hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking!