Parkeerbon nadat parkeerapp automatisch is gestopt, mag dat?

Het overkomt veel van onze klanten: ze parkeren hun auto, betalen netjes parkeergeld, maar vervolgens krijgen ze toch een parkeerbon. 

Een veelvoorkomende oorzaak is dat de parkeerapp (Parkmobile, Yellowbrick, Park-line etc.) automatisch is gestopt, omdat ter plaatse een maximale parkeerduur geldt (bijvoorbeeld 30 minuten of een uur). 

Als parkeerder heb je dat soms helemaal niet in de gaten, omdat het niet altijd duidelijk staat aangegeven dat je maar zo lang mag parkeren. Toch zijn parkeercontroleurs onverbiddelijk. Zij leggen in deze situatie gewoon een parkeerbon op. Vaak zijn deze parkeerboetes onterecht. Hieronder leg ik je uit waarom dat zo is!

Maximale duur betaald parkeren

Heb je ergens al voor de maximale parkeerduur betaald, dan mag daarna geen naheffingsaanslag parkeerbelasting aan je worden opgelegd. Een naheffingsaanslag mag namelijk alleen worden opgelegd voor belasting die je nog moest betalen. Dat is bij het verstrijken van de maximale parkeerduur niet het geval, omdat je alleen voor de maximale parkeerduur moest betalen.

Legt een parkeercontroleur in deze situatie toch een naheffingsaanslag op, dan kan deze met succes worden aangevochten.

Wij vechten jouw naheffingsaanslag kosteloos aan!

Bij het aanvechten van een naheffingsaanslag komt best wat kijken. Wij kunnen je kosteloos bijstaan. 

Ons team van gespecialiseerde juristen vecht wekelijks tientallen boetes aan. We helpen je helemaal gratis. Als professioneel rechtsbijstandverlener krijgen wij namelijk een vast bedrag van de overheid wanneer we jouw zaak winnen. Winnen we niet, dan rekenen we ook geen vergoeding. Voor jou is Bezwaartegenverkeersboetes.nl dan ook geheel kosteloos!

Waar wacht je nog op? Dien direct je boete in en wij gaan voor je aan de slag!

Jouw voordelen